Cicle de cinema d'autosuggestió
i per combatre la indiferència


Tots els 3ers divendres de cada mes a les 21:30hores
Lloc: Ateneu Popular Coma Cros de Salt

 

1er Cicle
Temàtica:
La convivència després d'una guerra. El cinema balcànic com a exemple.
(Setembre-Novembre 2018)

Prenent com a punt de partida l'última guerra que va patir Europa, la guerra dels Balcans, focalitzem el tema en la convivència entre les persones que han sobreviscut a un desastre com aquest. Quin son els estigmes que queden? Com es mira cap al futur? Com és contrueix la convivència?

A partir de la mirada de tres directors, un de Bosnia-Herzegovina, un altre de Croacia i una de Serbia, ens proposen diferentes formes d'assumir un futur, a través de la convivència, del dia a dia, i oblidar el terror de la guerra.

21 de Setembre – Film de Serbia
Subtema: El paper de la dona

19 d’Octubre – Film de Bosnia Herzegovina
Subtema: Les reivindicacions laborals devant del sistema establert

16 de Novembre – Film de Croacia
Subtema: Les relacions d’amor amb una nova frontera pel mig

 

La nit de la iguana . La proposta

A partir de projeccions de pel·lícules d'alt nivell de qualitat i contingut, La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat.

Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que és projectarà. L'horari serà exclusiu de nit. L'espai , original, la sala El Teler de la Coma Cros de Salt. Això si, hi haurà servei de bar. Tots els condicionants per retrobar-nos amb l'esència del cinema i la passió del debat.

Tots els tercers divendres de cada mes, a les 21:30h.

 

(*)
La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l'animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d'adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit:

Tenir por a la llibertat !!

 

 

 

 

 

Vuelve al inicio

La Guerrilla Comunicacional - 2018

IMATGES PER A LA SOLIDARITAT - 2007-08