Cicle de cinema d'autosuggestió
i per combatre la indiferència


Tots els 3ers divendres de cada mes a partir de les 21:00 hores
Lloc: Ateneu Popular Coma Cros de Salt

 

2on Cicle
Temàtica:
Cinema Africà. Una certa mirada del cinema africà .
(Gener-març 2019 )

Veure cinema africà ens ajuda a entendre millor el seu pensament, la seva mirada cinematogràfica i saber què volen mostrar al món. A partir de tres grans produccions africanes, premiades en els millors festivals internacionals, La nit de la Iguana proposa fer una introducció a aquest tipus de cinema, gaudir-lo, arribar a l'empatia amb un continent que té moltes coses a dir-nos.

18 de Gener - Film de Senegal - República del Congo

15 de febrer - Film del Marroc

15 de Març - Film de Mali

 

La nit de la iguana . La proposta

A partir de projeccions de pel·lícules d'alt nivell de qualitat i contingut, La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat.

Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que és projectarà. L'horari serà exclusiu de nit. L'espai , original, la sala El Teler de la Coma Cros de Salt. Això si, hi haurà servei de bar. Tots els condicionants per retrobar-nos amb l'esència del cinema i la passió del debat.

Tots els tercers divendres de cada mes, a les 21:00h.

 

(*)
La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l'animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d'adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit:

Tenir por a la llibertat !!

 

........................................................Organitza: ............................................................................Col·labora:

......................................................................................................

Vuelve al inicio

La Guerrilla Comunicacional - 2018

IMATGES PER A LA SOLIDARITAT - 2007-08