• Català
 • Español
 • Read Time:47 Second

  Des de La Guerrilla Comunicacional rebutgem la injusta sentència condemnatòria contra les persones encausades arrel del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i considerem que les penes de presó de entre 13 i 9 anys per haver exercit drets fonamentals, recollits en els Pactes Internacionals dels Drets Humans (Resolució 2200A – 1966), marquen un barem judicial molt greu que vulnera les llibertats personals i col·lectives.

  Considerem que a l’estat espanyol ens trobem immersos en una onada repressiva i de criminalització de la protesta civil generalitzada que va m´s enllà del “procés” i afecta a activistes i a moviments socials d’altres tendències i territoris.

  La llibertat d’expressió i de manifestació son drets bàsics als que no podem renunciar, així com no podem deixar de lluitar pel dret a viure una vida digna de ser viscuda. Per tot això, La Guerrilla Comunicacional rebutgem aquestes agressions. Ahir, avui i demà ens trobarem als carrers.

  La Guerrilla Comunicacional

  Més articles de

  La Guerrilla

  Perfiles en Redes Sociales