• Català
  • Español
  • Des de La Guerrilla Comunicacional rebutgem la injusta sentencia condemnatòria contra les persones encausades arran del referèndum l’1 d’octubre del 2017 i considerem que les penes de presó d’entre 13 i 9 anys per haver exercit drets fonamentals, recollits als Pactes Internacionals de Drets Humans (Resolució 2200A – 1966), marquen un barem judicial molt greu que vulnera les llibertats personals i col·lectives.

    Considerem que a l’estat espanyol ens trobem immersos en una onada repressiva i de criminalització de la protesta civil generalitzada que va més enllà del “Procés” i afecta a activistes i a moviments socials d’altres tendències i territoris. 

    La llibertat d’expressió i de manifestació son drets bàsics als que no podem renunciar, igual que no podem deixar de lluitar pel dret a viure una vida digne de ser viscuda. Per això, La Guerrilla Comunicacional mostrem el nostre rebuig a aquestes agressions. Ahir, avui i demà ens veiem als carrers.

    La Guerrilla Comunicacional

    Perfiles en Redes Sociales