• Català
  • Español
  • Read Time:39 Second

    Comencem aquest primer trimestre de l’any amb nou cicle de cinema: “Petites històries de grans dones”Proposem aquest cicle (Va ser el més votat pel públic assistent) sobre petites històries, res de grandiloqüències, relats arrelats a la gent de carrer, sobre grans dones. I no es que siguin grans dones per haver arribat a un “status” social elevat, no, tot el contrari i pensant en el èsser humà, grans dones per la seva lluïta, per la seva perseverància i per ser d’aquest tipus de persones que diguem “imprescindibles” dins una societat. El proper divendres 17 de gener 1º sessió.A partir de les 21:30 horesA la Sala El Teler de l’Ateneu Popular Coma Cros de SaltEntrada gratuïtaServei de bar amb pintxos i “mojitos” gratuïts!Us hi esperem!!!

    Més articles de

    La Guerrilla

    Perfiles en Redes Sociales