• Català
 • Español
 • Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines

  Editado por: La Guerrilla Comunicacional

  Preu: 5 € (Despeses de tramesa, consulteu) COMPRAR

  Aquest llibre neix de la recerca de la premsa de Girona – en paper i digital- per a un treball acadèmic sobre la història de les escoles d’adults de les comarques gironines presentat a la Universitat de Girona el juny de 2017. El curs següent, l’autora va cursar un Màster a la Universitat de Barcelona on va ampliar la recerca a revistes i altres materials de l’etapa 1976-2016. Els tribunals dels dos treballs van qualificar-los d’excel·lent aconsellant la seva publicació.

  La transformació d’un treball acadèmic en un llibre de divulgació sobre 40 anys d’educació d’adults a les terres gironines, redactat a partir de les notícies i opinions publicades a la premsa -més d’un miler- és el resultat de la col·laboració entre la Mai Garcia i en Sebas Parra que ha sumat a la recerca acadèmica l’experiència viscuda.

  La presentació d’en Mon Marquès, el pròleg d’en Xavier Besalú i un ampli glossari completen un text que vol recuperar un fragment de memòria crítica de les lluites pel dret de tothom a l’educació.

  Perfiles en Redes Sociales