• Català
  • Español
  • LA GUERRILLA COMUNICACIONAL

    Davant la cada vegada més “normalitzada” presència pública de la ultradreta (mitjans de comunicació, institucions, xarxes, actes al carrer…), el col·lectiu La Guerrilla Comunicacional volem refermar i fer públic el nostre compromís amb la lluita contra el feixisme.

    Tot i que els nostres continguts sempre ho han demostrat, volem declarar-nos antifeixistes, feministes, ecologistes, anticapitalistes i amb una clara vocació internacionalista, i creiem que ha arribat el moment de fer un pas endavant i que cal posicionar-se públicament i clarament a favor dels drets fonamentals i d’una societat molt més justa i sostenible, en la qual les doctrines, ideologies i discursos xenòfobs, homòfobs, discriminatoris, masclistes i supremacistes no tinguin cabuda.

    Ells us faran creure que no teniu raó. Defenseu-vos” (Salvador Allende)

    Perfiles en Redes Sociales