• Català
 • Español
 • La força del coneixement

  Crònica de 40 anys de l’educació d’adults a les comarques gironines

  EL PROJECTE

  El llibre està editat en català

  Preu: 5 € (Despeses de tramesa, consulteu) COMPRAR

  A principi dels anys 70, encara amb Franco viu, el Ministeri d’Educació i Ciència (MEC) declara a través d’un comunicat que s’havia acabat amb l’analfabetisme. Però la realitat era que la taxa d’analfabestisme encara era patent a l’Estat.

  El present projecte vol explicar com es van viure aquells anys a la província de Girona (Catalunya). A través d’una recerca i anàlisi de diaris i revistes catalans, pretenem descriure la trajectòria de l’educació d’adults entre 1976 i 2016, analitzant els 40 anys d’educació d’adults i avaluant com s’ha desenvolupat la lluita reivindicativa, les implicacions dels diferents sectors socials i l’acció educativa i orientadora dels professionals que han treballat en l’educació d’adults.

  La recerca d’hemeroteca l’ha portat a terme la Mai Garcia i la part vivencial l’ha aportat en Sebas Parra, que ha viscut aquest relat en primera persona tots aquests anys.

  PRESENTACIONS: Si us interessa organitzar la presentació del llibre al vostre municipi contacteu amb nosaltres a info@miraicrida.org

  Perfiles en Redes Sociales